Verzendplatform

WERELDWIJD VERZENDEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

Alle vervoerders en oplossingen inzichtelijk in één klik voor gemakkelijk, betrouwbaar en snel wereldwijd verzenden.

Zendingen beheren in een verzendplatform

Ontdek een nieuwe manier van verzenden

Naarmate uw bedrijf blijft groeien, groeit ons platform gewoon met u mee. Met naadloze integraties kunt u het platform personaliseren en blijven aanpassen aan uw veranderende behoeften. Wij ontwikkelen alles intern en omarmen de nieuwste technologieën om uw leven een stukje gemakkelijker te maken.

Organiseer al uw zendingen op één plek

Internationaal zakendoen was nog nooit zo eenvoudig. Boek en verstuur al uw zendingen snel en veilig via ons platform, of het nu nationaal of wereldwijd is, ter land, zee of in de lucht. Kies de beste oplossing voor uw wensen en profiteer van de beste tarieven van de grootste vervoerders.

Eén verzendplatform, eenvoudig wereldwijd verzenden.

Plan een gratis demo

ONTDEK WAT SELECT COURIER VOOR UW ORGANISATIE KAN DOEN

Plan een gratis demo

Ons verzendplatform kan worden aangepast aan al uw wensen. Van het sneller en betrouwbaarder leveren van uw pakketten tot het efficiënter opereren van uw bedrijf. Plan een demo om te zien hoe u:

Plan een gratis demo

Ontdek wat Select Courier voor uw organisatie kan doen.

Ons verzendplatform kan worden aangepast aan al uw wensen. Van het sneller en betrouwbaarder leveren van uw pakketten tot het efficiënter opereren van uw bedrijf. Plan een demo om te zien hoe u:

Extra features

Ontgrendel een wereld van mogelijkheden met aanvullende functies die verder gaan dan de basis. Met geavanceerde tools en functionaliteiten die zijn ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van uw organisatie.

BULK-UPLOAD ORDERS

Stroomlijn uw verzendproces door meerdere bestellingen of projectmatige zendingen in één keer te uploaden, waardoor u tijd bespaart en nauwkeurigheid is gegarandeerd.

PAPERLESS TRADE

Beheer uw verzenddocumentatie efficiënt met onze geïntegreerde tools voor het aanmaken van douanefacturen.

TARIEF- EN VERZENDARCHIEF

Een helder beheer van uw historische verzendgegevens, waardoor u waardevolle inzichten krijgt voor toekomstige beslissingen en uw administratie kunt optimaliseren.

Duurzaam verzenden

Gebruik onze CO2-calculator om uw emissies te meten en te compenseren, waarmee u bijdraagt aan een milieuvriendelijker verzendproces.

Meldingenbeheer

Blijf op de hoogte van elke stap met gepersonaliseerde notificaties die u op de hoogte houden van uw orders en leveringsstatus.

SMART PRINT APP

Vereenvoudig uw documentatieproces met de mogelijkheid om labels en benodigde papieren in één klik via ons platform af te drukken.

ONTDEK EEN WERELD AAN INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Frequently asked questions

Een verzendplatform is een uitgebreide online dienst die bedrijven helpt hun verzendprocessen te beheren en te stroomlijnen. Bij Select Courier verbindt ons verzendplatform gebruikers met een wereldwijd netwerk van vervoerders. Ons platform biedt geavanceerde tools voor het selecteren van meerdere vervoerders, het maken van verzenddocumentatie, realtime tracking en het biedt end-to-end oplossingen voor pakketten, pallets, documenten en vracht. 

Toegang tot het verzendplatform van Select Courier is gratis en geheel vrijblijvend. Verzendkosten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van uw bedrijf, zoals het volume van de zendingen, de bestemming en eventuele additionele services. Voor gedetailleerde prijsinformatie voor uw bedrijf, maak vandaag nog een gratis account aan of neem contact met ons op. Select Courier helpt u graag bij het optimaliseren van uw verzendkosten en logistieke efficiëntie.

Het gebruik van een verzendplatform zoals Select Courier biedt tal van voordelen, waaronder toegang tot een breed scala aan vervoerders, vereenvoudigde verzenddocumentatie, realtime tracking, geoptimaliseerd supply chain management en persoonlijke ondersteuning.  Met Select Courier kunt u al uw zendingen beheren vanuit één gebruiksvriendelijk account, wat de productiviteit en klanttevredenheid verhoogt. Verbeter uw logistieke processen en ervaar de voordelen van ons uitgebreide verzendplatform.

De beste verzendmethode hangt af van uw specifieke eisen, zoals levertijd, kosten en de goederen die worden verzonden. Select Courier biedt verschillende all-in verzendoplossingen, waaronder Express Delivery voor urgente zendingen, Economy Delivery voor kosteneffectieve oplossingen en gespecialiseerde diensten zoals luchtvracht, een Directe Koerier en zeevracht. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de beste verzendmethode op basis van uw behoeften. 

De voordeligste manier om internationaal te verzenden is om via Select Courier een Economy Delivery service in te boeken. Deze services brengen kosten en efficiëntie in balans, en biedt betrouwbare levering voor minder tijdgevoelige zendingen. 

Bij Select Courier volgt u uw zendingen eenvoudig en handig. Ons platform biedt realtime tracking voor alle zendingen, waardoor u de status en locatie van uw pakketten, pallets en vracht nauwkeurig kunt volgen vanaf verzending tot levering. Met trackinginformatie die direct beschikbaar is via uw account, blijft u op elk moment op de hoogte van de voortgang van uw verzendingen. 

Select Courier helpt bij het optimaliseren van uw logistiek met slimme verzendtools en oplossingen. Ons verzendplatform biedt o.a. toegang tot de meeste vervoerders, geautomatiseerde verzenddocumentatie en realtime tracking. Bovendien staat onze Customer Service u persoonlijk bij. Deze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat uw logistiek soepel, efficiënt en kosteneffectief opereert, wat de algehele productiviteit en klanttevredenheid verhoogt.