Api

Digitalisering van uw logistiek

Verstuur eenvoudig documenten, pakketten en pallets met ons gebruiksvriendelijke verzendplatform. Ontvang de beste verzendtarieven en oplossingen en verzend met de grootste vervoerders.

API

Introductie

De Select Courier API biedt een snelle en eenvoudige manier om toegang te krijgen tot service-informatie via internet. Met deze API kunt u eenvoudig de Select Courier-technologie integreren in uw eigen applicaties of website. De gebruikers die uw applicaties of website gebruiken, kunnen snel en veilig toegang krijgen tot alle Select Courier-services.

Elke tool die vloeiend is in HTTP kan communiceren met onze API door simpelweg de juiste URI op te vragen. Verzoeken moeten worden gedaan met behulp van het HTTPS-protocol, zodat het verkeer wordt versleuteld. De API reageert op verschillende methoden, afhankelijk van de vereiste actie.

Nadat de API is geïmplementeerd, kunt u de services die we aanbieden verkrijgen, offertes genereren, boekingen plaatsen, labels genereren, collecties regelen en trackinginformatie krijgen.

Vereisten
! JSON-bibliotheek en internetverbinding.
! API ondersteunt alleen ASCII-tekens.

Authenticatie

Om een API-verzoek te kunnen doen, raden we u aan om de cURL-bibliotheek te gebruiken. U hebt ook een API-key en API-secret nodig. API-key’s zijn unieke codes die u of uw applicatie identificeert wanneer u één van onze API’s aanroept. API-secret is een andere code die als wachtwoord fungeert voor de API-key. Nadat u een account bij ons heeft aangemaakt, kunt u een API-key en API-secret genereren in uw gebruikersinstellingen.

Request Code samples

curl -X POST -k \
-u API_KEY:API_SECRET \
-H “Content-Type: application/json” \
-d ‘{“action”: “quote”}’ \
https://portal.selectcourier.com/api/json

PLAN EEN GRATIS DEMO

ONTDEK WAT SELECT COURIER VOOR UW ORGANISATIE KAN DOEN.

Plan een gratis demo

Ons verzendplatform kan worden aangepast aan al uw wensen. Van het sneller en betrouwbaarder leveren van uw pakketten tot het efficiënter opereren van uw bedrijf. Plan een demo om te zien hoe u:

Plan een gratis demo

Ontdek wat Select Courier voor uw organisatie kan doen.

Ons verzendplatform kan worden aangepast aan al uw wensen. Van het sneller en betrouwbaarder leveren van uw pakketten tot het efficiënter opereren van uw bedrijf. Plan een demo om te zien hoe u: