Vervoerders

De beste vervoerders en Verzendoplossingen In een overzicht

Uw zendingen gemakkelijk en snel wereldwijd verzenden ging nooit zo soepel. Realtime transittijden, all-in tarieven, diversiteit aan oplossingen en persoonlijke support. Verstuur in één klik al uw pakketten, pallets en documenten met een passende vervoerder. 

Kies uw vervoerder

De grootste vervoerders, eenvoudig wereldwijd verzenden

DHL Express

DHL Express

DHL Express biedt wereldwijd express post en logistieke diensten aan. Het bedrijf is actief in meer dan 220 landen en regio’s en biedt een uitgebreid aanbod aan verzend-, koeriers- en supply chain-oplossingen.

DHL Ecommerce

DHL Ecommerce

Specialist in e-commerce logistiek, met oplossingen voor pakketverwerking, internationale verzending en retourbeheer.
DPD

DPD

Een internationale pakketbezorgdienst die gespecialiseerd is in express-bezorging, logistieke- en koeriersdiensten. DPD staat bekend om zijn betrouwbare en efficiënte netwerk voor binnenlandse en internationale zendingen.
DSV

DSV

DSV is een globaal transport- en logistiek bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van land, zee en transport. Het biedt krachtige supply chain-oplossingen, expediteurs- en transportdiensten.

FedEx

FEDEX

Amerikaanse koeriersdienst die wereldwijd expressvervoer- en logistieke diensten aanbiedt, zoals nachtelijke verzendingen, internationale verzendingen en vrachtdiensten voor bedrijven en particulieren.
GLS

GLS

Europese logistieke en pakketbezorgingsdienst met een uitgebreid netwerk in heel Europa en daarbuiten. GLS richt zich op het aanbieden van betrouwbare en hoogwaardige pakketdiensten aan bedrijven en consumenten.
PostNL

Post.nl

Nederlands pakketbezorginsbedrijf dat is uitgegroeid tot verlener van moderne logistieke en e-commerce oplossingen, met een scala aan diensten zoals postbezorging, pakketdiensten en e-commerce-logistiek.
UPS

UPS

Amerikaans pakketbezorgings- en supply chain managementbedrijf dat globaal opereert. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder pakket- en vrachtvervoer, logistiek en internationale handelsdiensten.

DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding

Leverancier van vrachtvervoer en logistieke oplossingen over land, zee en lucht, voor een flexibele supply chain.

Meer
Hoekstra

Hoekstra

Vervoerder die gespecialiseerd is in nationale en internationale transportoplossingen, met focus op maatwerk en klantgerichte service.
Intrapost

Intrapost

Nationale postbezorger die flexibele en snelle bezorgoplossingen biedt voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe vervoerder koppelen?

Wilt u een vervoerder koppelen die nog niet in dit lijstje voorkomt? Of wilt u zich als vervoerder koppelen aan ons verzendplatform? We staan graag voor uw klaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Organiseer al uw zendingen op één plek

Internationaal zakendoen was nog nooit zo eenvoudig. Boek en verstuur al uw zendingen snel en veilig via ons platform, of het nu nationaal of wereldwijd is, ter land, zee of in de lucht. Kies de beste oplossing voor uw wensen en profiteer van de beste tarieven van de grootste vervoerders.

Eén verzendplatform, eenvoudig wereldwijd verzenden.

Plan een gratis demo

Ontdek wat Select Courier voor uw organisatie kan doen.

Ons verzendplatform kan worden aangepast aan al uw wensen. Van het sneller en betrouwbaarder leveren van uw pakketten tot het efficiënter opereren van uw bedrijf. Plan een demo om te zien hoe u:

Plan een gratis demo

ONTDEK WAT SELECT COURIER VOOR UW ORGANISATIE KAN DOEN

Plan een gratis demo

Ons verzendplatform kan worden aangepast aan al uw wensen. Van het sneller en betrouwbaarder leveren van uw pakketten tot het efficiënter opereren van uw bedrijf. Plan een demo om te zien hoe u:

Frequently asked questions

Ja, u kunt uw eigen transportcontracten gebruiken en koppelen met het verzendplatform van Select Courier. Hierdoor kunt u al uw zendingen op één plek beheren, wat zorgt voor meer flexibiliteit en controle over uw logistieke processen.

Transportcontractkoppelingen stellen u in staat om uw bestaande contracten met vervoerders zoals DB Schenker, DHL Express, DPD, DSV, FedEx, GLS, UPS en vele anderen rechtstreeks te koppelen aan het verzendplatform van Select Courier. Deze koppeling optimaliseert uw logistiek en zorgt ervoor dat u de beste tarieven en services kunt boeken. U kunt ook maatwerk koppelingen aanvragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Door uw eigen transportcontracten te koppelen aan Select Courier, heeft u alle mogelijke vervoerders en oplossingen in één overzicht. U maakt hierdoor sneller de juiste keuzes, zendingen beheren is overzichtelijker en u heeft een duidelijke benchmark voor uw verzendingen wereldwijd. 

Andere voordelen, zoals realtime tracking, geautomatiseerde orderverwerking, compliance-checks en verbeterde nauwkeurigheid van data, helpen uw logistiek te optimaliseren, handmatige fouten te verminderen en tijd te besparen.

U kunt eigenlijk onbeperkt transportcontracten koppelen met Select Courier.

Het koppelen van eigen transportcontracten is onderdeel van onze SaaS modules, in de vorm van een maandabonnement. Standaard gaat het om ofwel één, ofwel twee transportcontracten. Echter, u kunt onze modules volledig personaliseren en zodoende meerdere transportcontracten koppelen. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden of wilt u direct aan de slag? Onze specialisten staan voor u klaar. 

In principe zijn we in staat om iedere vervoerder te koppelen, mits ze beschikken over een API of een online portaal die gekoppeld kan worden met externe services. 

Het koppelen van vervoerders die we al eerder geïntegreerd hebben binnen de Select Courier omgeving, zoals DHL eCommerce, DHL Express, DPD, DSV, FedEx, GLS, UPS is binnen enkele klikken geregeld. 

Wilt u nieuwe vervoerders koppelen of bent u benieuwd naar al onze bestaande koppelingen? Neem contact met ons en we helpen u graag verder. 

Select Courier helpt bij het automatiseren van uw logistiek door één omgeving in te richten voor al uw vervoerders en zendingen wereldwijd. Ons verzendplatform biedt alle mogelijke oplossingen in één overzicht en geavanceerde tools en services om uw gehele verzendproces te beheren en te optimaliseren, wat tijd en kosten bespaart.

Het gebruik van een verzendplatform zoals Select Courier biedt tal van voordelen, waaronder toegang tot een breed scala aan vervoerders, vereenvoudigde verzenddocumentatie, realtime tracking, geoptimaliseerd supplychain management en persoonlijke ondersteuning.  Met Select Courier kunt u al uw zendingen beheren vanuit één gebruiksvriendelijk account, wat de productiviteit en klanttevredenheid verhoogt. Verbeter uw logistieke processen en ervaar de voordelen van ons uitgebreide verzendplatform.